Beton impregnálás

A Floortech Kft. nagy figyelmet szentel annak, hogy az általunk készített munkák a legnagyobb precizitással és a legjobb minőségben készüljenek el.

Az általunk vállalt munkáknak megvan – az évek alatt kitapasztalt – leghatékonyabb módszere. Ez a módszer a beton impregnálásnál is alkalmazható.

A kivitelezés menete a következő:

  1. Felület előkészítés
  2. Impregnálás
  3. Felület kiegyenlítés
  4. Rétegrend kiválasztása és fedőréteg felhordása

Az impregnálásra elsősorban a beton esetében van szükség. A beton impregnálás akkor alkalmazandó, amikor a beton felületi szilárdsága nem megfelelő. A nem kielégítő felületi szilárdság főként a régi betonnál fordul elő, de megesik, hogy az új beton impregnálásra szorul  egyéb technológiai hibák miatt. A beton impregnálással jelentősen javíthatjuk a beton minőségét.

Hogyan működik a beton impregnálás?

A megfelelő felület előkészítés után.Gyantaoldatot kenünk a betonra, – figyelembe véve a beton szívóképességét – amely beszívódik, így növelve a beton felületi szilárdságát. Ezzel az eljárással terhelhetőbb, tartósabb felületet hozunk létre.

Mivel ezzel az eljárással javítunk a beton szilárdságán, ezért érdemes elvégezni a beton impregnálást jó minőségű beton esetén is, így csökkentve annak szívóképességét. Ha a szívóképesség csökken, akkor alapozáskor csökken az anyagfelhasználás is, így az impregnálás költségei alapozáskor megtérülnek.

A beton impregnálással mód van a gyengébb minőségű betonok feljavítására is, ezzel megelőzve azok felszedését és újrabetonozását.

Amennyiben ezzel az ismertetővel meggyőztük Önt és alkalmazná vállalatunkat, akkor keressen fel minket bizalommal.

www.gyantapadlo.hu © Minden jog fenntartva | Brill Life Média